Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı gazetecileri tehdit etti

Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Burak Kılıç, Ankara’da öldürülen Sinan Ateş cinayeti duruşmasını takip eden gazetecileri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tehdit etti.

‘Kurşun’ göndermeli tweet atan Kılıç, paylaşımında gazeteciler İsmail Saymaz, Erk Acarer, Barış Terkoğlu, Alican Uludağ ve Timur Soykan’ı hedef aldı.

Kılıç paylaşımında “Bizler AB ve ABD fonlarının doldurduğu dolma kalemler değiliz, bizler kurşun kalemleriz. Kurşun kalemlerin de bir gün galip geleceğini mutlaka göreceksiniz!” ifadelerini kullandı.

‘BURAK KILIÇ ATEŞ’İN EVİNİN ÖNÜNDE KEŞİF YAPMAYA GİTTİ’

Gazeteci Barış Pehlivan, Kılıç’ın bu paylaşımı yapmasının ardından kendisine yanıt verdi. Pehlivan, Kılıç’ın paylaşımını alıntılayarak şunları yazdı:

“‘Kurşun’ göndermeli bu mesajı atan Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Burak Kılıç, 8 Nisan 2022’de Sinan Ateş’in Ankara’nın Yenimahalle ilçesindeki evinin önünde keşif yapmaya gitti, buranın fotoğraf ve videolarını çekerek Tolgahan Demirbaş’a gönderdi. Kılıç, Sinan Ateş’in öldürüldüğü gün saat 15.16’da Tolgahan Demirbaş’a “Gel abi benim odaya” şeklinde mesaj attı. Demirbaş, saat 17.55 ve 17.57’de iki kez Demirbaş ile telefonda görüştü.”

‘ONLARIN DOLMA KALEMLERİ KANLA DOLU’

Gazeteci Timur Soykan ise Kılıç’ın paylaşımını alıntılayarak yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Aşağıdaki tweeti atan Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Burak Kılıç, Sinan Ateş’in öldürülmesinden önce eşi Ayşe Ateş’in evinin fotoğraflarını çekti ve Tolgahan Demirbaş’a gönderdi. Onun ‘kurşun’ kalemle neyi kastettiğini Sinan Ateş’e kurulan pusudan da biliyoruz. Bizim kalemlerimiz sadece halkın haber alma hakkı için yazar. Onların dolma kalemleri kanla dolu. Mafya düzeninde gazetecileri böyle tehdit edebilme cüretini de Sinan Ateş cinayeti sanığı olmamasından alıyor.”

(HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir